THE LABEL

WHO WE ARE > @B.UNDAUNTED

EERLIJKE MATERIALEN EN GRAFISCH GEBORDUURDE ONTWERPEN

Als merk combineren we onze liefde voor comfortabele basics gemaakt van eerlijke materialen met grafisch geborduurde ontwerpen. Wij streven voor een positieve toekomst waarin we met respect omgegaan met onze planeet. Dit betekent dat we rekening houden met het delicate evenwicht tussen duurzaamheid, functionaliteit en doel. Onze leveranciers integreren duurzaamheid in alles wat ze doen en nemen weloverwogen beslissingen over met wie ze werken, hoe ze werken en welke materialen ze gebruiken.

Geïnspireerd door de natuurlijke diversiteit in onze ecosystemen, verkopen wij hoogwaardige, eigentijdse kledingstukken die op een verantwoorde en ethische manier zijn geproduceerd, met respect voor de planeet en haar mensen. 

Vanaf de eerste dag hebben we ervoor gekozen om geen conventioneel katoen te gebruiken, maar te werken met 100% biologisch katoen. Tegenwoordig is 95% van de productie gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS). GOTS is een strenge certificeringsinstantie die de traceerbaarheid van biologisch katoen van het veld tot het afgewerkte kledingstuk garandeert. Voor de overige 5% van de collectie gebruiken onze leveranciers natuurlijke materialen zoals Tencel ™, Modal en linnen, en gerecycled polyester.

 

DISCOVER MORE >>