RETURN POLICY

RETOURBELEID

Indien je niet tevreden bent over een artikel kun je deze binnen een zichttermijn van 14 dagen na levering retour sturen onder de volgende voorwaarden:

Retourperiode is door drukte rondom de feestdagen verlengd naar 30 dagen!

- Artikelen moeten in originele staat, (ongedragen, onbeschadigd) met bijbehorende labels en in de originele verpakking geretourneerd worden. Artikelen die hier niet aan voldoen worden niet geaccepteerd en gaan retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

- Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten en de risico's van het retourneren. Ongefrankeerde (of niet voldoende gefrankeerde) pakketten worden niet geaccepteerd.

- Het is niet mogelijk een artikel om te ruilen. Voor het omruilen van een artikel dient het ongewilde artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

- B-UNDAUNTED is niet verantwoordelijk voor vermissingen van retouren. Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, dient u dit onmiddellijk aan ons te melden. Stuur een email naar klantenservice@b-undaunted.com

1. Vul het retourformulier in met de reden van retour. 

2. Plak het retourlabel op de doos en geef deze af bij een postkantoor.

3. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u hiervan per e-mail een bevestiging.

4. Het aankoopbedrag storten wij binnen 7 dagen na ontvangst van de artikelen terug op uw rekening.